Geef je medewerkers meer veerKRACHT!

Met mijn creatieve, dynamische en directe aanpak zorg ik ervoor dat jouw medewerkers een energiek en gezond leven vol POWER krijgen en behouden. Hierdoor presteren zij op hun best, voelen zij zich lekker in hun vel en gaan ze iedere dag vol enthousiasme naar hun werk. Dit resulteert uiteindelijk in minder verzuim en meer verbinding met en tussen de medewerkers. Jouw collega's gaan iedere dag blij en voldaan naar huis, waardoor uiteindelijk het verloop ook lager is. Ik bied mijn diensten zowel off- als online aan. Bij een online aanbod vinden de consulten plaats via Zoom. 

0B2CAB58-3994-4A9E-9197-3D527B13490E

spreker

Ik word heel graag uitgenodigd bij jou op de werkplek om tijdens een bedrijfsfeest, borrel of andere training als gast te komen spreken over het thema gezondheid. Hierin kunnen we samen vooraf bespreken welke onderwerpen aan bod komen, of ik maak zelf een creatieve invulling. Het is een laagdrempelige manier om jouw medewerkers kennis te laten maken met alle facetten van gezondheid en wellicht ben ik wel degene die hen het laatste duwtje in de rug mag geven om serieus aan de slag te gaan! 

training

In jouw organisatie verzorg ik met veel energie en enthousiasme een health training waarin ik jouw medewerkers alles vertel over het totaalconcept gezondheid. Deze training duurt 1 of 2 dagdelen en wordt gegeven aan maximaal 10 deelnemers. Na deze training weten jouw medewerkers alles over welke stappen ze kunnen zetten om hun gezondheid positief te beinvloeden, welke manieren er zijn om eventuele chronische aandoeningen uit te dagen en hoe ze met een preventieve leefstijl ervoor kunnen zorgen dat ze een vitale werknemer zijn en blijven. Er wordt ingegaan op de diverse aspecten die invloed hebben op de individuele gezondheid. Indien er na de training behoefte is aan verdieping, kan er een consult en health scan worden gedaan. 

LINH20220324Claudia0016
IMG_5612

consult en health scan

Indien een medewerker behoefte heeft aan verdieping op het gebied van de individuele gezondheid wordt er een consult ingepland. Ik kijk samen met de medewerker naar alle gebieden die van invloed zijn op de gezondheid, zoals voeding, beweging, ontspanning, mindset en plezier in het leven. Op welke gebieden is verbetering mogelijk en hoe kan de medewerker dit realiseren? Ik geef een aantal tools waarmee ze zelf aan de slag kunnen om hun gezondheid een boost te geven. Aanvullend kan een bloedonderzoek worden gedaan.

Als het lichaam reeds signalen geeft, zoals psychische klachten, lichamelijke ongemakken (darmklachten, vermoeidheid, huidklachten e.a), overgewicht of ongewenste gewichtstoename dan kunnen we overgaan op een traject. 

health@work traject

Ik ga graag met jouw werknemers een individueel traject in waarin zij de regie over hun eigen gezondheid weer terugpakken en meer veerkracht krijgen in hun leven en op de werkvloer. Hoe ik dat doe? Ik leg de verantwoordelijkheid geheel bij de werknemer. Wat hebben zij hiervoor nodig? Een gezonde dosis intrinsieke motivatie en volledige commitment. Zij willen echt werken aan de verbetering van hun totale gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Een traject duurt 12 weken en de gesprekken vinden bij voorkeur live plaats. 

IMG_5346
cropped-20160220_BONAIRE2016_283-1.jpg

investering

 

Alle prijzen zijn ex btw. Ik bied maatwerk en maak vooraf een offerte voor de gewenste dienstverlening. Wat een belangrijke vraag is om nu te beantwoorden:

Investeer jij liever vooraf in de gezondheid van je medewerkers, met een waardevol traject wat het leven van jouw medewerkers positief gaat veranderen, dan dat je nadien de fysieke rekening gepresenteerd krijgt in de vorm van langdurig ziekteverzuim of verloop?


Contact

Piet Heinstraat 22 | 4461 GL Goes
KvK: 87300079
Email: info@claudiadenooijer.nl
Instagram: @claudiadenooijer.nl 


© Çlaudia de Nooijer 2016 - 2023


Alle rechten voorbehouden. De foto's en teksten op deze website zijn eigendom van Claudia de Nooijer en zijn beschermd door de Nederlandse auteurswet. Deze mogen niet worden verveelvoudigd, gekopieerd, gedownload of anderzijds worden gebruikt zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van de maker.