WIl jij meer veerKRACHT? 

Met mijn creatieve, dynamische en directe aanpak zorg ik ervoor dat  jij een energiek en gezond leven vol POWER krijgt en behoudt. Jij leert van mij hoe je hier zelf je verantwoordelijkheid voor kunt pakken. Jij gaat op je best presteren, je voelt je lekker in je vel en je start iedere dag vol enthousiasme! En iedereen is welkom, wat je uitdaging op het gebied van gezondheid ook is. Hoewel ik de voorkeur geef aan persoonlijke 'live' gesprekken, bied ik mijn diensten zowel off- als online aan. Bij een online aanbod vinden de consulten plaats via MS Teams.  

Kennismaking
Ik wil graag kennismaken met JOU! Wat ik belangrijk vind is dat wij samen een klik hebben en dat ik zeker weet dat JIJ er volledig voor wil gaan. Ik leg je wel het vuur aan de schenen, maar die schop onder de kont ga jij jezelf geven. Oh, en suiker is slecht voor je, dus ik houd niet van 'sugar coating'. Ik zeg waar het op staat, ik ben altijd eerlijk en dit doe ik met de meest positieve intenties voor jou. Jouw gezondheid, jouw keuze, jouw verantwoordelijkheid. Als na de kennismaking blijkt dat mijn directe aanpak goed bij je past, dan bekijken we samen de mogelijkheden.
Consult en health scan
Heb jij behoefte aan verdieping op het gebied van jouw gezondheid? Dan plannen we een consult en health scan in. Hierbij kijken wij samen naar alle gebieden die van invloed zijn op jouw gezondheid, zoals voeding, beweging, ontspanning, mindset en plezier in het leven. Op welke gebieden is verbetering mogelijk en hoe kun jij dit realiseren? Ik geef een aantal tools waarmee je zelf aan de slag gaat om jouw gezondheid een boost te geven. Als het lichaam reeds signalen geeft, zoals psychische klachten, lichamelijke ongemakken (darmklachten, vermoeidheid, huidklachten e.a), overgewicht of ongewenste gewichtstoename dan kunnen we overgaan op een traject.
one size fits nobody traject 
Ik ga graag met jou een individueel traject in waarin jij de regie over jouw gezondheid weer terugpakt. Hoe ik dat doe? Ik leg de verantwoordelijkheid geheel bij jou. Wat vraag ik nog meer van jou? Een gezonde dosis intrinsieke motivatie en volledige commitment. Jij wil echt werken aan de verbetering van je totale gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Ik bied trajecten aan voor 12 en 24 weken. Ik werk bij voorkeur met persoonlijke consulten, online is ook mogelijk. Aangezien het een One Size Fits No-Body traject is, is dit helemaal op maat gemaakt en voor iedereen anders.
body & business brainstorm 
Speciaal voor freelance ondernemers, de Body & Business Brainstorm. Dit zijn losse sessies, waarin we samen brainstormen hoe jij jouw gezondheid kunt combineren met je business, uitgaande van jouw wensen. Je maakt hierin kennis met alle facetten en je kunt er zoveel doen als je wilt. Zo stel je zelf jouw traject samen. Ook geef ik hierin aandacht aan het plannen en organiseren van jouw gezondheid! Het is ook mogelijk om hierin samen te werken met een derde partij, zoals een business coach.

Contact

Piet Heinstraat 22 | 4461 GL Goes
KvK: 87300079
Email: info@claudiadenooijer.nl
Instagram: @claudiadenooijer.nl 


© Çlaudia de Nooijer 2016 - 2023


Alle rechten voorbehouden. De foto's en teksten op deze website zijn eigendom van Claudia de Nooijer en zijn beschermd door de Nederlandse auteurswet. Deze mogen niet worden verveelvoudigd, gekopieerd, gedownload of anderzijds worden gebruikt zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van de maker.