Health Coach

Ik ben er voor de gezondheid van jouw medewerkers. Ik werk als health coach voor MKB organisaties en ARBO instanties. Ik benader gezondheid vanuit meerdere kanten, dus naast voeding en beweging geef ik ook advies en inspiratie op het gebied van ontspanning. Om het plaatje compleet te maken lees je op de pagina power meer over mindset en zingeving. Hieronder kun je lezen welke diensten ik aanbied. 

IMG_5832
IMG_6733

Training

In jouw organisatie verzorg ik een health training waarin ik jouw medewerkers alles vertel over het totaalconcept gezondheid. Deze training duurt 1 of 2 dagdelen en wordt gegeven aan maximaal 10 deelnemers. Na deze training weten jouw medewerkers alles over welke stappen ze kunnen zetten om hun gezondheid positief te beinvloeden, welke manieren er zijn om eventuele chronische aandoeningen uit te dagen en hoe ze met een preventieve leefstijl ervoor kunnen zorgen dat ze een vitale werknemer zijn en blijven. Indien er na de training verdieping nodig is kan er worden overgegaan op een individueel traject. 

Wanneer is er verdieping nodig? 

  • bij psychische klachten 
  • bij lichamelijke ongemakken (denk hierbij aan darmklachten, slaapproblemen, energiegebrek, huidklachten etc)
  • bij overgewicht of ongewenste gewichtstoename 
  • bij een dreigende burn- of bore out

Traject

Ik ga graag met jouw werknemers een individueel traject in waarin zij de regie over hun eigen gezondheid weer terugpakken. Hoe ik dat doe? Ik leg de verantwoordelijkheid geheel bij de werknemer. Wat hebben zij hiervoor nodig? Een gezonde dosis intrinsieke motivatie. Zij willen echt werken aan de verbetering van hun totale gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Ik bied trajecten aan voor 12 en 24 weken. Ik werk zoveel mogelijk met persoonlijke consulten, dus niet online. 

Wat houdt dit traject in?

  • het invullen van een anamnese vooraf, inclusief gewicht, lengte en taille- en buikomvang.
  • (extra) een bloedtest en het bespreken van de uitslagen
  • (extra) een microbioomtest en het bespreken van de uitslagen
  • 1 x per 2 weken een persoonlijk consult (live op locatie)
  • indien nodig telefonische ondersteuning
  • een op maat gemaakt dynamisch HEALTH plan

Ik verwacht van jou volledige commitment. Jij bent namelijk de persoon die ervoor gaat zorgen dat je weer goed in je vel gaat zitten, energie krijgt en de lichamelijke ongemakken vaarwel kunt zeggen. 

B3EF8D3D-8E54-4C0A-8BBB-9F797D7083BC
IMG_6123

Los consult

Een los consult wordt altijd gecombineerd met een HEALTH scan. Hoe scoor jij op het gebied van voeding, beweging, ontspanning, mindset en plezier in je leven? In het consult geef ik jou een aantal tools waarmee je zelf aan de slag kunt om jouw gezondheid een boost te geven. Wanneer je na dit consult besluit om een traject te gaan doen, worden de kosten van het consult verrekend als korting op het traject. 

© Claudia de Nooijer 2022

 

All Rights Reserved. The use of any of the photographs on this website without the written permission of the photographer is strictly prohibited and violations will be pursued to the furthest extent allowed under the law. You may obtain permission to use images from this website by contacting me at info@claudiadenooijer.nl. There is a charge for the use of any image for commercial purposes. Details of pricing can be provided upon request to the above email address.