Hoi! Ik ben Claudia.

Sport is al langer een belangrijk onderdeel van mijn leven. Ik ben sinds 2014 serieus bezig met krachttraining, dit combineer ik met yoga, wandelen en af en toe hardlopen. Pas toen ik mijn voeding serieus ging aanpakken maakte ik de gewenste progressie. Ik ontwikkelde meer spiermassa en verloor meer vet. Dit was oké maar nog niet top. En dat is voor een perfectionist als ik dus niet goed genoeg. 

Rond 2018 kreeg ik vermoeidheidsklachten, ik had mijn lichaam uitgeput. Een enkeltje huisarts leverde me niet veel op, dus besloot ik zelf de oplossing te zoeken. Vanaf dat moment heb ik meer rust en ontspanning ingebouwd en heb ik mijn werk efficienter ingedeeld. Ik werk volgens mijn bioritme en ik luister naar mijn behoefte. Dit houdt in dat ik de dag vaak start met krachttraining zodat ik daarna scherp en helder ben. 

In 2021 startte ik met een NLP traject waarin ik mijn mindset veranderde en daarnaast creëerde ik nog meer rust en ontspanning voor mijzelf door allerlei gewoontes in te bouwen in mijn dagelijkse routine. Mediteren, wandelen in de natuur, mindful eten enzovoort.  

Voor mij kwam alles samen toen ik startte met de OERSterk Coach opleiding, een super praktische gezondheidsopleiding waarin alles samen komt. Als een droge SpongeBob absorbeer ik alle kennis en ik kan niet wachten om jou te helpen met de uitdagingen die jij hebt op het gebied van HEALTH. 

7BB684D2-DD6A-41EA-8E65-279B8C54364E

© Claudia de Nooijer 2022

 

All Rights Reserved. The use of any of the photographs on this website without the written permission of the photographer is strictly prohibited and violations will be pursued to the furthest extent allowed under the law. You may obtain permission to use images from this website by contacting me at info@claudiadenooijer.nl. There is a charge for the use of any image for commercial purposes. Details of pricing can be provided upon request to the above email address.